Ehkäisy

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 38 yhteensä

Kondomit

Latexista eli luonnonkumista valmistettu ehkäisyväline suojaa sinua seksitaudeilta ja ehkäisee suurella varmuudella raskauden. Kondomi, eli ehkäisykumi on siittimen päälle vedettävä suojus. Kondomi heikentää hivenen siittimen tuntoherkkyyttä, mutta siitä voi olla hyötyä liian nopean laukeamisen ehkäisemisessä. Mallistomme käsittä laajan valikoiman ruotsalaisen RFSU:n tuotteita. Myös suositut merkit kuten Sultan ja Durex löytyvät valikoimistamme. Kondomit ovat valmiiiksi liukastettuja, mutta kuivissa olosuhteissa lisäliukkautta saadaan helposti vesi- tai silikonipohjaisista liukuvoiteilla. Muistathan että öljypohjaiset kasvo- ja vartalovoiteet tai vaseliini eivät sovi liukasteeksi yhdynnässä jossa kondomia käytetään. Kondomi saattaa vaurioitua vääränlaisen liukasteen käytöstä. Kondomi on saanut nimensä Condom -nimisen lääkärin sukunimestä.

Isot kondomit

Jättimäisen peniksen tai ison aisan omaaville herrasmiehille valikoimistamme löytyvät XL-kokoiset kondomit. Valitse siis isokokoinen kondomi, jos tarvitset lisää tilaa peniksellesi. 

Makukondomit

Runsas valikoima eri värisiä, makuisia ja tuoksuisia kondomeja tekevät seksistä maistuvampaa ja mukavempaa. Makukondomien valikoimamme kasvaa kaiken aikaa, ja uusia makuja lisäämme jatkuvasti. Mallistostamme löytyvät myös extraliukastetut mallit. Makuina löytyvät kaikki banaanin, omenan, mansikan ja trooppisten hedelmien makuiset ja kaikki siltä väliltä. Valikoimamme on yksi Suomen laajimmista!