Lahjapakkaukset & sarjat

Happy Valentine Love Box Seksivälinesetti

39,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Happy Valentine Love Box sisältää:

- Hierontaöljykynttilän. Kynttilän vaha sulaa lämpimäksi hierontaöljyksi, jota voidaan kaataa kynttilästä suoraan iholle. Valmistettu vain luontaisista ainesosista.

- Värisevän jelly-penisrenkaan. Penisrengas puristaa peniksen juuressa tehden erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Penisrengas venyy, joten se sopii monen kokoisille miehille. Penisrenkaassa on yhdellä voimakkuudella värisevä kuulavibraattori ja yhdynnän aikana käytettynä se tuo nautintoa molemmille. Kuulavibraattorin paristoja ei voida vaihtaa, mutta voit hankkia 6 pack motor refill pakkauksen ja vaihtaa kuulavibraattorin uuteen.

- Kovamuovista valmistetun hieromasauvan. Voimakkaasti muotoiltu hieromasau värisee tehokkaasti ja sitä on helppo käyttää. Portaaton säätö. Pituus 19 cm ja halkaisija 2.5-4 cm. Toimii 2 x AAA paristolla.

- Kiihotinkuulan. Emättimen sisällä tai intiimialueita ulkopuolelta hierova kiihotinkuula on monipuolinen hieromalaite. Tehokkuutta ei tästä tuotteesta puutu. Moottoria säädetään johdollisen säätimen avulla ja voit säädellä sitä itse tai antaa kaukosäätimen kumppanillesi. Portaaton moottorin säätö. Kiihotinkuulan pituus n. 5 cm ja halkaisija 2.5 cm. Toimii 2 x AA paristoilla.

- Karvapäällysteiset käsiraudat. Metallisten käsirautojen päällä on punaiset karvapäällysteet, jotka voidaan irroittaa. Käsiraudoissa on metalliketju, kahdet avaimet ja turvakytkin. Reilu säätövara.

- Silmälaput. Hohtavan punaiset silmälaput tekevät eroottisesta hetkestä entistä nautinnollisemman. Silmälapuissa on nenän kohdalla levike joka estää pienimmänkin kurkistelun. Takana kaksi joustavaa kuminauhaa.

- Höyhenhuiskan. Aidoista höyhenistä valmistetun huiskan avulla voit kiihottaa ja kiusoitella kumppanisi nautinnon huipulle. Höyhenhuiskassa on kovamuovista valmistettu varsi. Kokonaispituus n. 30 cm.

- Eroottisen DVD-elokuvan.

- Kankaasta valmistettuja ruusunterälehtiä. Ripottele ruusunterälehtiä minne haluat ja kumppanisi tietää mitä on luvassa!

Kaikki tämä on pakattu hyvän näköiseen pahvilaatikkoon