Naisille

Fun Cup, Size A Kit kuukautiskuppi 20ml

31,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Enää kuukautiset eivät haittaa menoa, kun käytössä on käytännöllinen ja ekologinen Fun Factoryn kuukautiskuppi! Kuukupit ovat käytännöllisyyden ja ekologisuuden lisäksi edullisia, kestäviä ja hygieenisiä kuukautissuojia. 

Kuukupit on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisen tason silikonista, joka on hypoallerginen, kestävä ja turvallinen materiaali. Fun Cup-kupit istuvat emättimeesi täydellisesti muotoilunsa avulla. Kupin pohja on kevyesti nyppyinen, joten siitä saa hyvän otteen. 

Kuukautisvuoto kerääntyy kuppiin ja kuppi tyhjennetään ja pestään tarvittaessa (vähintään kuitenkin 12 tunnin välein, esimerkiksi aamuin ja illoin). Runsaamman vuodon aikana kuppia tyhjennetään tiheämmin ja niukan vuodon aikana riittää tuo kahdesti päivässä. Kupin voi laittaa paikoilleen jo kuukautisia odotellessa, jolloin ikäviä yllätyksiä ei pääse sattumaan.  

Pakkaus sisältää yhden pinkin ja yhden kirkkaansinisen Fun Factoryn A-kokoisen kupin. A-kokoinen (20ml) kuppi sopii parhaiten vähäisempään vuotoon, alle 30-vuotiaille naisille sekä naisille jotka eivät ole synnyttäneet alateitse. Pakkaus sisältää Tyvek -kankaisen pussukan kuppien säilyttämiseen ja kuljetusta varten. 

Fun Cup-pakkaus sisältää suomenkieliset käyttö- ja hoito-ohjeet. Pese kuppi miedolla, hajustamattomalla saippuavedellä ja keitä se kuukautisten välillä. Paikoilleenlaittamisessa apuna voit tarvittaessa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta.

 

Tuotetiedot:
Kuppien tuotetiedot
Materiaali: Lääketieteellinen silikoni.
Korkeus: 49-62 mm
Ulkohalkaisija: 38 mm
Vetoisuus: 20 ml
Värit: Pinkki ja kirkkaansininen
Säilytyspussin tuotetiedot
Materiaali: Tyvek (metallic coated 100% Polyethylene)
Koko: n. 14 x 14 cm