Fleshlight

Fleshlight Vortex Vagina

67,95 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Supersuosittu Fleshlite Vagina Vortex keinovagina

Laadukas ja supersuosittu Fleshlight Vagina Vortex on haluttu keinovagina vuodesta toiseen. Fleshlite Vagina Vortex on valmistettu aidon tuntuisesta Real Feel Super Skin® - materiaalista. Tämän keinovaginan laadukas materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon yhä uudelleen ja uudelleen. Keinovaginan suuaukko mallintaa naisen vaginaa ja sen ainutlaatuinen Vortex-insertti tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen sinulle kerta toisensa jälkeen. 

Keinovaginan sisällä on aidontuntuisesti kuvioitu ja muotoiltu tunneli, joka takaa aitoa vaginaa jäljittelevän stimulaation. Keinovaginan sisällä on neljä spiraalin muotoista kammiota, jotka yhdistyvät toisiinsa kapeampien tunneleiden avulla. Laadukkaan Fleshlight Vortexin tunneli on kauttaaltaan voimakkaasti kuvioitu ja sen halkaisija vaihtelee 1-1.9 cm välillä. Joten Fleshlight Vortex-insertti on erinomainen valinta sinulle, joka haluat saada yhdellä työnnöllä useita erilaisia tuntemuksia peniksen tyvestä aina terskan kärkeen saakka. Joka kerta kun työnnät peniksesi Fleshlight Vortex vagina tunneliin, tunnet miellyttävän puristuksen ja seinämien voimakkaasti hierovan vaikutuksen. 

Supersuosittu Real Feel Super Skin® - materiaali tarjoaa maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Real Feel Super Skin® - materiaali varastoi lämpöä aivan kuten oikea iho ja se on aidontuntuista sekä pehmeää. Materiaali ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen.Fleshlight masturbaattori on paketoitu huomiota herättämättömään ja kannelliseen pakkaukseen joka muistuttaa muodoiltaan taskulamppua. Keinovaginan sisus on helppo irrottaa sekä pitää puhtaana. Oikein hoidettuna sisus kestää useita vuosia. Muista hankkia liukuvoide oikeanlaisen liukkauden ja yhdyntätunnelman kirvoittamiseksi.

Tuotetiedot:

  • Insertin halkaisija: 10-19 mm.
  • Pituus 25 cm
  • Läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta