Miehille

ALE
Fleshlight STU Setti

Fleshlight STU value pack

Erikoishinta: 92,90 €

Normaali hinta: 109,00 €

Varastossa

Haluatko kestää pidempään sängyssä? Tämä tuote on kehitetty erityisesti miehille jotka haluavat parantaa seksuaalista kestävyyttä.

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämä ihana Pink Lady STU (Stamina Training Unit) tarkoittaa kestävyysharjoitteluun kehitettyä Fleshlightia. Fleshlight Stamina Training Unit tunneli on erittäin tiukka ja se on koko matkalta nystyröity. Tarkoituksena on kiihottamalla tavalla kehittää seksuaalista kestävyyttä. Tämä on sellaista treeniä, jonka pariin haluaa palata uudelleen ja uudelleen. Mietinnässä on että koska pääsee taas treenaamaan...

Fleshlight STU Value Pack sisältää seuraavat tuotteet: 
- Fleshlight STU keinovaginan. Tämän suositun Fleshlight mallin insertin sisällä on runsaasti pehmeitä nystyröitä, jotka jäljittelevät emättimen lihaksistoa taidokkaasti. Aitoa ihoa jäljittelevästi Real Feel Super Skin® - materiaalista valmistettu keinovagina on pakattu kullan väriseen koteloon, jonka sisään muodostuva alipaine imee sinua taivaallisella tavalla. 
- Fleshlight Shower Mount pidikkeen. Suihkupidikkeen avulla voit kiinnittää keinovaginasi mihin tahansa sileään pintaan ja käyttää sitä ilman käsiä sekä eri kulmista. (Shower Mount käy myös muihin Fleshlight keinovaginoihin paitsi Fleshlight Crystal tuotteiden kanssa, eikä Fleshlight Blade ja Sex In A Can tuotteisiin). 
- Fleshlube liukuvoiteen (100 ml). Vesipohjainen ja geelimäinen liukuvoide sopii käytettäväksi erityisesti Fleshlight- tuotteiden kanssa. Hyvin liukuva liukuvoide sopii käytettäväksi myös yhdynnässä. Hajuton, mauton, väritön ja liukuvan ominaisuutensa pitkään säilyttävä tuote. Ei sisällä parabeeneja. 
- Fleshwash antibakteerisen puhdistusaineen (100 ml). Suihkepullossa oleva puhdistusaine pitää "Flesukkasi" puhtaana ja pidentää näin sen käyttöikää. Hellävarainen, ihoa ärsyttämätön, alkoholiton puhdistusaine soveltuu myös muiden seksivälineiden puhdistamiseen. 
- Fleshlight Renewing Powder (100 ml). Laadukas Fleshlight-tuotesarjan puuteri (talkki) ehkäisee Fleshlight-tuotteiden materiaalia kulumiselta ja rispaantumisen merkeiltä sekä edesauttaa luontaisen pehmeyden säilymistä pidempään