Fleshlight

Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft Mini-Swallow -keinosuu

45,95 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Ottaisiko tuopillisen? No kyllä – nimittäin Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft Mouth on Mini-Swallow-sisäkappaleella varustettu masturbaattori, joka kelpaa kyllä vähintäänkin yhtä hyvin kuin ne tavalliset lauantai-illan tölkit! Voit itse asiassa unohtaa nekin, sillä naaraiden metsästys kantakuppilasta voi jäädä, kun tilaat itsellesi tämän tiukan tölkkiseuralalisen! Tämä on supersuositun Fleshlight-sarjan uusimpia tuotteita, ja vaikka kokonaisuus on hieman pienempi kuin alkuperäinen Fleshlight, on tässä hauskuuskerrointa vähintään yhtä paljon kuin alkuperäisessä Fleshlightissa! Nyt sama hauskuus vain on saatavana pienemmässä paketissa; Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft Mouth Mini-Swallow-insertillä.

Fleshlight Mini-Swallow-insertti alkaa herkuliisentuntoisella tunnelilla, jonka alussa on leveämpiä tyynymäisiä palluroita. NÄiden palluroiden jälkeen alkaa tiheä juomutus. Mini-Swallow on muuten tismalleen isoveljensä kaltainen, joskin se on vain hieman lyhyempi (koko pituus n. 17 cm). Fleshlight Swallow -tunnelin lopussa on kartionmallinen levennys sekä isompia tyynymäisiä palluroita. Lopussa alkaa tiukka, sileä tunneli. Fleshlight Swallow -insertti antaa erittäin kiihottavan kokemuksen jokaisella työnnöllä: alussa olevat juomut hierovat penistä intensiivisesti ja keskikohdilla olevat isommat tyynyt hierovat erityisen kiihottavasti peniksen päätä. Swallow-insertti on valmistettu erittäin aidontuntuisesta, ihonvärisestä ja Fleshlightin patentoimasta Real Feel Super Skin® - materiaalista.


Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft Mouth, Mini-Swallow -insertillä, tekniset tiedot:
Mini-Swallow -insertin halkaisija: 10-20 mm.
Materiaali: Teksturoitu
Väri: Iho
Tuotteen ulkomitat ovat: Pituus 20 cm ja läpimitta 7,6 cm leveimmästä kohdasta.

Kotelo on vain 20 pitkä sekä noin 7 cm leveä, ja se muistuttaa olut- tai virvoitusjuomatölkkiä. Tunneli on 17,5 cm pitkä, mutta sen, minkä tämä masturbaattori häviää pituudessa, ottaa se takaisin tiukkuudessa. Fleshlight Sex In A Can -sarjan tuotteet ovat keskimäärin tiukempia kuin muut Fleshlightit tai vaikkapa kotikadun kahvilan Sirpa. Materiaalina Sex In A Can -tuotteissa on käytetty samaa, korkealuokkaista Real Feel Super Skin® -materiaalia kuin alkuperäisissä Fleshlighteissa. Jos siis etsit todella pientä ja tiukkaa tai pelkäät yhä, että äiti löytää eroottiset lehdet sänkysi alta, vaikka teinivuodet ovatkin jo kauan sitten taakse jäänyttä elämää, Sex In A Can on sinun valintasi!

Supersuosittu Real Feel Super Skin® -materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Materiaali varastoi lämpöä aivan kuin oikea iho ja se on ihanan pehmeää. Halutessasi voit kuitenkin myös jäähdyttää sisuksen juoksevan veden alla tai vaikka jääkaapissa, jos pidät tutkimusmatkoista etelämantereelle. Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen. Eikä se nalkuta, joten näppylöitä ei pitäisi nousta! Materiaali on patentoitu ja sitä on saatavilla vain aidoissa ja alkuperäisissä Fleshlight-tuotteissa.