Miehille

UUSI
Fleshlight Lena Paul - Nymph vagina

Fleshlight Lena Paul - Nymph vagina

79,90 €

Varastossa

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. 29,95 €
  2. 24,95 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Lena Paul on vallankumouksellinen nymfomaani ja hänen Fleshlight pillunsa ilmentää hänen hallitsematonta seksuaalista ruokahaluaan. Jokainen Nymph insertin kammio panee sinut himoitsemaan ja haluamaan Lenaa vain lisää ja lisää. Tässä flesussa on erityisen paranneltu imu, joka simuloi todellista seksiä ja viimeistelee sinut nautinnollisten tunneleiden ja nystyröiden ansiosta, jotka lisäävät kiihottumista ja suurentavat kliimaksiasi!

Lena Paul on luonnollisen seksikäs ja hän on tunnettu 32DDD rinnoistaan ja uskomattomasta persoonallisuudestaan. Tämä tyttö ei ole vain upea ja fiksu, vaan myös rakastaa seksiä ja antaa itsensä aidosti nauttia, kun esiintyy pornoelokuvissa.

Lena Paul Fleshlightin todellinen lahja on, että se voi todella auttaa sinua kestämään kauemmin sängyssä. Kokeile, käytä ja katso kuinka se vaikuttaa suorituskykyysi makuuhuoneessa! Lena haluaa faniensa saavan yhtä uskomattoman seksielämän kuin hän, joten muista käyttää Fleshlight-laitetta usein, jos haluat parantaa herkkyyttäsi ja antaa todellisille kumppaneillesi heidän tarvitsemansa seksuaalisen nautinnon. Vaikka et tarvitse tätä Fleshlight lisäetua, pelkästään sen käyttö antaa sinun tuntea olevansa lähempänä seksikästä Lena Paulia!

Real Feel Super Skin materiaalin ansiosta Fleshlightin sisusta on ihanan pehmeää ja se varastoi lämpöä, jonka myötä sisin tuntuu lähes aidolta! Fleshlightin voi lämmittää Sleeve Warmerin avulla sopivan lämpöiseksi. Liukuvoiteena sopii mainiosti Fleshlight tuotteille suunniteltu Fleshlube liukuvoide.

Käytön jälkeen pese tuote lämpimällä vedellä ja suihkuta sisälle erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta, kuten Fleshwash puhdistussuihketta. Anna tuotteen kuivua pesun jälkeen. Fleshlight Renewing Powder pitää Fleshlightin ihanan pehmeänä ja pidentää sen käyttöikää. Ennen seuraavaa käyttöä, pese puuteri pois haalealla vedellä.

Huom. emme suosittele käyttämään tavallista saippuaa, sillä se saattaa pilata materiaalin.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Real Feel Super Skin®
- Insertin sisähalkaisija: 2,0 cm - 3,0 cm
- Insertti: Teksturoitu
- Väri: Vaalea iho
- Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
- Tuotteen ulkomitat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta