Miehille

UUSI
Fleshlight Lana Rhoades - Destiny vagina

Fleshlight Lana Rhoades - Destiny vagina

79,95 €

Varastossa

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. Erikoishinta: 12,90 €

    Normaali hinta: 15,95 €

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

On sinun kohtalosi kokea Lana Rhoadesin mukaan suunniteltu Fleshlight! Tämä ainutlaatuisen ja erittäin tarkka jäljitelmä Lanan herkistä alueista on suunniteltu antamaan kovalle ja suonikkaalle peniksellesi mahdollisimman aito seksuaalinen kokemus. Insertin tiukka sisääntulo ja sen 5 erilaista nautinnon kammiota tarjoavat unohtumattoman tunteen jonka haluat kokea aina vain uudelleen ja uudelleen kun työnnyt tähän tiukkaan tekopilluun.


Real Feel Super Skin materiaalin ansiosta Fleshlightin sisusta on ihanan pehmeää ja se varastoi lämpöä, jonka myötä sisin tuntuu lähes aidolta! Fleshlightin voi lämmittää Sleeve Warmerin avulla sopivan lämpöiseksi. Liukuvoiteena sopii mainiosti Fleshlight tuotteille suunniteltu Fleshlube liukuvoide.

Käytön jälkeen pese tuote lämpimällä vedellä ja suihkuta sisälle erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta, kuten Fleshwash puhdistussuihketta. Anna tuotteen kuivua pesun jälkeen. Fleshlight Renewing Powder pitää Fleshlightin ihanan pehmeänä ja pidentää sen käyttöikää. Ennen seuraavaa käyttöä, pese puuteri pois haalealla vedellä.
Huom. emme suosittele käyttämään tavallista saippuaa, sillä se saattaa pilata materiaalin.

Tuotetiedot:
Materiaali: Real Feel Super Skin®
Insertti: Teksturoitu
Väri: Vaalea iho
Kotelon väri: Vaalea helmiäinen
Tuotteen ulkomitat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta