Fleshlight masturbaattorit

Fleshlight Girls Stoya Lotus Vagina

84,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Fleshlight Stoya Lotus unelmavagina miehelle

Fleshlight Girls Stoya Lotus tarjoaa sinulle kiihkeän kokemuksen tämän tumman kaunottaren kanssa. Fleshlight Lotus-insertti jäljittelee tarkasti aitoa vaginaa. Se alkaa pehmeällä mutta tiukalla vaginaaukolla, joka on aidon pillun kokoinen, eli vain noin 1,2 cm leveä. Tämän jälkeen seuraa aidosta emättimestä tuttu leveämpi kohta, joka on kooltaan noin 2x2cm. Insertin lopussa on neljä paikkaa, joissa kaikissa on erittäin tiukat sisääntulo- ja poistumisaukot. Näillä pääset samaan tunnelmaan kuin aidonkin vaginan kanssa.

Peniksesi työnnöt tuntuvat todella aidoilta pehmeiden ja joustavien seinämien takia, joiden suunnittelussa on onnistuttu jäljittelemään aidon vaginan seinämä lihaksia erittäin tarkasti. Penistä pois vedettäessä Lotus-tunnelin rakenne luo miellyttävää kitkaa, joka tuntuu erityisesti juuri terskassa. keinovaginan insertin aitouden tunnetta lisää luonnollisesti myös se, että todella tiukat aukot keinovaginan sisällä saattavat aiheuttaa liukasteen kerääntymistä vaginan eri kohtiin, jolloin liukkarin aiheuttama kitka on erilaista eri kohdissa keinovaginaa.

Suosittelemme lämmitettävää liukuvoidetta, joka tuntuu Lotus-insertin kanssa erityisen mahtavalta. Fleshlight Girls Stoya Lotus on valmistettu ihonvärisestä Real Feel Super Skin® - materiaalista ja vaginan häpyhuulet on valmistettu tarkasti aidon pornotähden mittojen mukaan. Fleshlight keinovagina on pakattu huomioita herättämättömään taskulampun muotoiseen ja kannelliseen koteloon. Kotelon ansiosta tuotteeseen syntyy alipaine, joka saa keinovaginan tuntumaan todella aidolta. Silmät kiinni niin et huomaa eroa aitoon ollenkaan. Vaginan sisus on helppo irrottaa sekä puhdistaa ja oikein hoidettuna sisus kestää useita vuosia uuden veroisena

Tuotetiedot:

  • Lotus-insertin halkaisija: 10-20 mm. 
  • Materiaali: Sileä/Teksturoitu 
  • Keinovaginan ulkomitat ovat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta