Fleshlight masturbaattorit

Fleshlight Girls Jessica Drake Lotus Vagina

84,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Fleshlight Girls Jessica Drake Lotus Keinovagina

Fleshlight Girls Jessica Drake Lotus on juuri se täydellinen keinopimpero jota olet etsinyt. Täydellinen kopio suosikkinäyttelijän vaginasta on nyt saatavillasi. Fleshlight Lotus-insertti jäljittelee hämmästyttävästi aitoa vaginaa. Se alkaa pehmeän tiukalla sisääntuloaukolla, joka on 1,2 cm leveä. Tämän jälkeen seuraa leveämpi kohta, joka on kooltaan 2x2cm, jonka jälkeen tulee lotus-kukan mukaan nimensä saanut rakenne sekä uudeleen leveämpi (2x2 cm) kohta. Insertin lopussa on neljä 1x2 cm kohtaa, joissa kaikissa on erittäin tiukat sisääntulo- ja poistumisaukot.

Työnnöt tuntuvat peniksessä erityisen aidoilta pehmeiden ja joustavien seinämien takia, joiden rakenne kuitenkin onnistuu jäljittelemään vaginan seinämä lihaksia erittäin aidosti. Penistä poisvedettäessä juuri Fleshlightin ainutlaatuinen lotus-rakenne luo kitkaa, joka tuntuu herkässä peniksen päässä. Fleshlight Lotus-insertin aitouden tunnetta lisää myös se, että tiukat aukot insertin sisällä saattavat aiheuttaa liukasteen kerääntymistä tiettyihin kohtiin, jolloin kitka on erilainen eri kohdissa. Erityisesti lämmittävä liukaste tuntuu Fleshlight Lotus-insertin kanssa mahtavalta. 

Supersuosittu Real Feel Super Skin® - materiaali ja huippumuotoilu takaavat maksimaalisen nautinnon kerta toisensa jälkeen. Materiaali varastoi lämpöä aivan kuin oikea iho ja se on ihanan pehmeää. Tämän lähemmäksi aitoa ihoa ei keinovagina enää voi päästä! Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen. Fleshlight keinovagina on huomiota herättämättömässä taskulampun muotoisessa, kannellisessa kotelossaan. Kotelon ansiosta tuotteeseen syntyy alipaine, joka saa sinut ihastumaan Fleshlightiin uudestaan ja uudestaan. Kotelon ansiosta tuotteen sisus on myös helppo irrottaa sekä puhdistaa ja oikein hoidettuna sisus kestää useita vuosia.

Tuotetiedot:

  • Lotus-insertin halkaisija: 10-20 mm. 
  • Materiaali: Sileä/Teksturoitu 
  • Väri: Iho 
  • Kotelon väri: Vaalea helmiäinen.
  • Tuotteen ulkomitat ovat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta