Miehille

Fleshlight - Fleshskins Grip Blue Ice

44,90 €

Varastossa

Silloin kun tavallisia Fleshlight leluja ei ole mahdollista käyttää, FleshSkins tarjoaa upean vaihtoehdon. Tämä ensimmäinen pelkän insertin sisältävä Fleshlight tuote saa sinut varmasti räjähtämään, kirjaimellisesti!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämän upean uutuus tuotteen avulla pystyt hallitsemaan masturbointiin liittyvää peniksen puristusvoimakkuutta ja nopeutta oman (tai kumppanisi) käden avulla, mutta sitä koskettavat ihon pehmeys ja intensiivisesti teksturoitu Fleshlight materiaali, jonka maailma tietää ja rakastaa. FleshSkins lelut voivat mennä ja matkustaa minne sinäkin menet, sillä ne ovat niin kompaktin kokoisia, että ne mahtuvat käytännössä lähes minkä tahansa säilytystilan/laatikon sisälle.

Tiesitkö että tässä tapauksessa yksi koko sopii kaikille, pitää kirjaimellisesti paikkaansa! Oletko valmis nauttimaan?

Käyttö:
Aseta sormet niille tarkoitettuihin aukkoihin. Lisää runsas määrä vesipohjaista liukuvoidetta penikseesi ja työnnä holkkiin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä käytön jälkeen.

FleshSkins Grip kotelo:
Fleshlight-tuotteen käyttöiän maksimoimiseksi on tärkeää puhdistaa ja kuivata tuote jokaisen käytön jälkeen. FleshSkins Grip:lle suunniteltu kotelo mahdollistaa nopeammat kuivumisajat ja se sopii myös täydellisesti Grip:n säilytykseen. Aseta FleshSkins-tuote kuivaussauvalle puhdistuksen jälkeen, anna lelun kuivua ja aseta kuivumisen jälkeen kotelon kansi takaisin paikoilleen. Tuote on tämän jälkeen valmis odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Pakkaus sisältää:
- Fleshlight Blue Ice Grip
- Kuivaus/säilytyskotelon