Miehille

UUSI
Fleshjack Boys - Milan Christopher King anus

Fleshjack Boys - Milan Christopher King anus

79,95 €

Varastossa

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. 29,95 €
  2. 24,95 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Se on iso, rohkea ja kaunis! Milan Christopherin Fleshjackissa on tiukka alku ja pyörteellä olevia harjanteita, jota seuraavat ihanat nystyrät ja sarja kuvioituja kuoppia. Tämä adonis mielessäsi olet varmasti valmis sukeltamaan siihen päivällä ja yöllä. Etsitpä rakkautta tai hip hopia, Milanin tiukka perse saa sinut laulamaan sille kiitokset! Tämä kultaisella kotelolla oleva insertti on luotu herran omien mittojen mukaan!

Real Feel Super Skin materiaalin ansiosta Fleshlightin sisusta on ihanan pehmeää ja se varastoi lämpöä, jonka myötä sisin tuntuu lähes aidolta! Fleshlightin voi lämmittää Sleeve Warmerin avulla sopivan lämpöiseksi. Liukuvoiteena sopii mainiosti Fleshlight tuotteille suunniteltu Fleshlube liukuvoide.

 

Käytön jälkeen pese tuote lämpimällä vedellä ja suihkuta sisälle erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta, kuten Fleshwash puhdistussuihketta. Anna tuotteen kuivua pesun jälkeen. Fleshlight Renewing Powder pitää Fleshlightin ihanan pehmeänä ja pidentää sen käyttöikää. Ennen seuraavaa käyttöä, pese puuteri pois haalealla vedellä.
Emme suosittele käyttämään tavallista saippuaa, sillä se saattaa pilata materiaalin.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Real Feel Super Skin®
- Insertti: Teksturoitu
- Väri: Tummanruskea
- Kotelon väri: Kulta
- Tuotteen ulkomitat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta