Miehille

Fleshjack Boys - Brent Corrigan Bliss anus

79,95 €

Varastossa

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. 29,95 €
  2. 24,95 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Supersuosittusta Real Feel Super Skin® - materiaalista valmistettu ja aidonoloinen huippumuotoilu takaavat maksimaalisen anaaliyhdyntä nautinnon kerta toisensa jälkeen. Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss tekopeppu -masturbaattori on valmiina toteuttamaan villitkin fantasiasi. Avaat vain kannen ja työntäydyt sisään. Bliss insertti imee sinusta mehut nopeammin kuin arvaatkaan! Fleshjack Boys Brent Corrigan Bliss muistuttaa erehdyttävän aidosti miehistä anusta. Se on hieman mutkikas ja tarjoaa näin Fleshlight-inserteistä parhaiten aidon tunteen anusaukkoon työntymisestä. Fleshlight Bliss on valmistettu ihonvärisestä Real Feel Super Skin® - materiaalista. Real Feel Super Skin® -materiaali varastoi lämpöä aivan kuin oikea iho ja se on miellyttävän pehmeää.

Tämän lähemmäksi aitoa ihoa ei keinoanaali enää voi päästä! Fleshlight masturbaattori on huomiota herättämättömässä taskulampun muotoisessa, kannellisessa kotelossaan, joten sitä ei tarvitse piilotella kuin kateellisilta kavereilta. Kotelon ansiosta tuotteeseen syntyy alipaine, joka saa sinut ihastumaan Fleshlightiin uudestaan ja uudestaan. Tuotteen sisus on myös helppo irrottaa sekä puhdistaa. Real Feel Superskin® ei sisällä lateksia ja se on hypoallergeeninen.

Käytön jälkeen pese tuote lämpimällä vedellä ja suihkuta sisälle erotiikkavälineille tarkoitettua puhdistusainetta, kuten Fleshwash puhdistussuihketta. Anna tuotteen kuivua pesun jälkeen. Fleshlight Renewing Powder pitää Fleshlightin ihanan pehmeänä ja pidentää sen käyttöikää. Ennen seuraavaa käyttöä, pese puuteri pois haalealla vedellä.
Huom. emme suosittele käyttämään tavallista saippuaa, sillä se saattaa pilata materiaalin.

Tuotetiedot:
- Fleshjack Boys Brent Corrigan Squeeze -insertillä, tekniset tiedot: 
- Materiaali: Teksturoitu
- Kotelon väri: Helmiäisen sininen
- Tuotteen ulkomitat ovat: Pituus 25 cm ja läpimitta 10 cm leveimmästä kohdasta