Lelut pareille

UUSI
Fifty Shades Freed - Knicker Vibrator

Fifty Shades Freed - Knicker Vibrator

119,00 €

Varastossa

Laita yllesi seksikkäät pikkuhousut, jotka kätkee salaisuuden


Langattomasti kaukosäädettävä vibraattori, joka saa koko vartalosi väreilemään nautinnosta! Nauti ja kokeile yksin, osana esileikkiä tai viikkosiivouksen piristäjänä!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Heittäydy eroottiseen leikkiin

Laita yllesi seksikkäät pikkuhousut, jotka kätkee salaisuuden

Langattomasti kaukosäädettävä vibraattori, joka saa koko vartalosi väreilemään nautinnosta! Nauti ja kokeile yksin, osana esileikkiä tai viikkosiivouksen piristäjäksi!

Eroottisen Fifty Shades -trilogian viimeisen osan virallinen tuotesarja Fifty Shades Freed vie sinut jälleen aistien, nautinnon ja kivun maailmaan! Sarjan kaikissa laatua huokuvissa tuotteissa on Fifty Shades Freed -logo.

Nämä erittäin kauniit ja sensuellit pikkuhousut ovat edestä mustaa himmeäkiiltoista satiinikangasta ja takaa kuvioitua pitsiä. Pitsinen takaosa jättää osan pakaroistasi houkuttelevan paljaaksi. Mukavat ja joustavat pikkuhousut solmitaan kiinni sivuilta kahdessa rivissä kulkevilla satiininauhoilla, joten ne istuvat ja sopivat laajalle käyttäjäkunnalle. Satiininauhat ovat todella pitkät ja ne voi halutessaan leikata itselleen miellyttävän pituisiksi.

Kaareva ja litteä My Body Blooms -vibraattori työnnetään pikkuhousujen haarakiilassa olevaan taskuun. Kiihottimen pinta on silkkisen sileää, kestävää ja allergisoimatonta silikonia. Pitkän ja hartaasti suunnitellun muotoilun ansiosta tämä kiihotin istuu intiimialueillesi täydellisesti. Kiihottimen kapeammassa päässä on soikea kohouma, joka asettuu klitoriksellen kohdalle ja jossa värinät tuntuvat kaikkein voimakkaimpina.

Hyvin muotoillun vibraattorin tarvittaessa voimakkaasti värisevässä moottorissa on jopa 8 erilaista pulsoivaa rytmiä ja 12 erilaista voimakkuusvaihtoehtoa! Tehokkuudestaan huolimatta moottorin ääni on hyvin hiljainen eikä paljasta salaisuuttasi. Kiihottavia ja stimuloivia ohjelmia säädetään langattomalla kaukosäätimellä. Kun haluat leikistä todella hauskan, luovuta säädin kumppanillesi.

Tässä kiihottimessa on matkalukitus, joten se ei käynnisty itsekseen kuljetuksenkaan aikana. Matkalukitus kytketään päälle painamalla laitteen virtanäppäintä pitkään (n. 5 sek.), jolloin virtanäppäimen valo välähtää merkiksi. Lukitus kytkeytyy pois samalla tavoin.

My Body Blooms -pikkuhousuvibraattori ladataan USB-kaapelin avulla. Kaapelin pistoke työnnetään silikonipinnan läpi kiihottimen kannassa olevasta pienestä pisteestä. Latauksen aikana kiihottimen virtanäppäimen valo välkkyy. Kun välkkyminen loppuu, on lataus valmis. Lataustapansa ansiosta laite on täysin vesitiivis.

Knicker Vibrator -käyttöohje: Ennen ensimmäistä käyttökertaa lataa kiihottimen akku täyteen. Avaa kaukosäätimen kullanvärinen takakansi ja poista paristokotelon sisältä suojamuovi. Laita kiihottimeen virrat päälle painamalla virtanäppäintä n. 3 sek. ajan, jolloin virtanäppäimen valo syttyy. Sujauta kiihotin pikkuhousujen haaraosaan. Kauko-ohjaimeen kytketään virta painamalla keskimmäistä näppäintä n. 3 sek. ajan. Tämän jälkeen kiihottimen värinäohjelmat käynnistyvät, kun painat mitä tahansa kaukosäätimen näppäintä. Ohjelmat vaihtuvat painamalla kaukosäätimen keskimmäistä näppäintä ja niiden voimakkuutta säädetään + ja - näppäimillä. Laite sammuu painamalla kaukosäätimen keskimmäistä näppäintä n. 3 sek. ajan. Muista sammuttaa virta myös kiihottimesta.

Klitoriskiihotinta voidaan käyttää myös ilman kaukosäädintä. Tällöin moottorin kahdeksaa erilaista rytmiä vaihdetaan painamalla kiihottimen virtanäppäintä lyhyesti. Käytä silikonisen laitteen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta

Pakkaus sisältää vibraattorin, pikkuhousut, kaukosäätimen, USB-latauskaapelin, satiinisen säilytyspussukan sekä ohjelehtisen (kielenä mm. englanti).

Tuotetiedot:

Pikkuhousut: Materiaali: 95% Polyesteri, 5% Elastaani Yhdenkoon, lantion ympärysmitta min. n. 58 cm, max. n. 160 cm. Käsinpesu

Väri: Musta

Vibraattori: Materiaali: Silikoni Pituus: 9,7 cm Leveys: 2,6-4,9 cm Korkeus: max. 2,1 cm

Moottori: 8 erilaista pulsoivaa rytmiä ja 12 eri voimakkuutta. Säädetään langattoman kaukosäätimen 3 näppäimen avulla

Vibraattori toimii: Ladataan USB-kaapelin avulla. Kaapelin pistoke työnnetään silikonipinnan läpi kiihottimen kannassa olevasta pienestä pisteestä. Latauksen aikana kiihottimen virtanäppäimen valo välkkyy. Kun välkkyminen loppuu, on lataus valmis. Huom. USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen Latausaika: n. 120 min. Lataa tuotteen akku täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa

Toiminta-aika täydellä akulla: n. 120 min

Kaukosäädin toimii: 1 x CR2032 3 V nappiparistolla (sisältyy pakkaukseen)

Vibraattorin paino: n. 45 g

Matkalukitus

Vesitiivis

Liukuvoide: Vesipohjainen

Väri: Lila