Vibraattorit kiihottimella

Fifty Shades Freed - Clitoral Vibrator

69,90 €

Ei varastossa

Terälehden muotoinen, kauniin muotoilun omaava ja työteliäs Desire Blooms -klitoriskiihotin on suunniteltu erityisesti Fifty Shades Freed -mallistoon.

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

TERÄLEHDEN MUOTOON KÄTKETTY MIELENSOPUKOIDEN MURTAJA!

Terälehden muotoinen klitoriskiihotin jakaantuu laajalle alueelle. Joustava ja hyvin suunniteltu muotoilu asettaa kiihottimen juuri sopivasti häpyalueelle tarjoten stimulointia klitorikselle ja häpyhuulille.

Kiihottimen pohjassa sijaitsevalla napilla säädellään stimuloivia värinäohjelmia. Moottorissa on 3 tasaista värinäohjelmaa sekä 7 erilailla pulsoivaa rytmiä. Mukavuuden takaa moottorin hiljainen ja hienotunteinen ääni.

Desire Blooms -klitoriskiihottimessa on matkalukitus, joten se ei käynnisty itsekseen vaikka kuljettaisit sitä mukanasi. Matkalukitus kytketään päälle painamalla virtanäppäintä nopeasti kaksi kertaa, jolloin moottori värähtää kahdesti. Lukitus kytkeytyy pois samalla tavoin virtanäppäintä kahdesti painamalla. Saat avattua matkalukituksen myös yhdistämällä laitteen latauskaapeliin. Tämä vesitiivis klitoriskiihotin ladataan USB-kaapelin avulla. Laitteen latauspistoke löytyy, kun kierrät vibraattorin kannassa olevan kullanvärisen korkin auki. Latauksen aikana pistokkeen vieressä oleva pieni valo palaa punaisena ja vaihtuu vihreäksi latauksen ollessa valmis.

Halutessasi voit tuoda lisämausteen silikonisen laitteen kanssa touhutessa, kun otat mukaan vesipohjaisen liukuvoiteen.

Pakkaus sisältää laitteen, USB-latauskaapelin, satiinisen säilytyspussukan sekä ohjeen (kielenä mm. englanti).

Tuotetiedot:

Materiaali: Silikoni, ABS

Kokopituus: 10,2 cm Leveys: max. 7,6 cm Paksuus: max. 3,1 cm

Moottori: 10 värinäohjelmaa (3 tasaista värinää + 7 pulsoivaa rytmiä). Säädetään 1 näppäimen avulla

Paino: n. 120 g

Matkalukitus

Vesitiivis

Liukuvoide: Vesipohjainen

Väri: Lila