Naisille

F-Machine Gigolo Panokone

599,00 €

Varastossa

 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Panokone jossa on satsattu laatuun ja käyttäjä tyytyväisyyteen

Panokone joka taatusti on kestävä ja ehkä yksi maailman laadukkaimmista koneellisista takuutyydyttäjistä. Gigolo panokoneen valmistusmateriaaleista tai tekniikasta ei ole tingitty. Alkuperäistä ja maailmankuulua F-Machine Pro panokonetta sippoisempi Gigolo panokone toimii erinomaisesti sinkkutyttöjen kodinkoneena, tai naisille joille mies ei enää riitä. Tällä panokoneella kyltymättöminkin nainen löytää haastajansa. Gigolo panokone jaksaa ihan niin kauan kuin sinä haluat. Erinomainen valinta aloittelijoille ja panokoneisiin tutustuville henkilöille, mutta toki myös kokeneillekin itsensätyydyttäjille. 

Panokone Gigolon suunnittelussa on huippuunsa hiottujen toimintojen lisäksi panostettu charmanttiin ulkonäköön. Heittäydy selällesi ja anna F-machine Gigolo panokoneen antaa sinulle ennen kokemattomia orgasmeja ja värinöitä joita et ole ennen kokenut. Panokone on suunniteltu toiminnoiltaa yksinkertaisen helpoksi, mutta käytettävyydeltään äärimmäisen monipuoliseksi. Gigolo panokoneen toiminnot ja ominaisuudet ovat tarkoin hiottuja, jotta se pystyisi tarjoamaan monipuolisesti erilaisia panokulmia vaativiinkin seksiasentoihin. Tämä motorisoitu Gigolo on rakennettu turvalliseksi niin, että tämän käyttäjäystävällisempää ja hienotunteisempaa panokonetta on hankala löytää. 

Panokoneen kestävyys ja käytettävyys on alansa huippua. Tämä ei ole ihme sillä Gigolon valmistusmateriaaleissa on käytetty lentokoneteollisuudessa tunnettuja menetelmiä ja komponentteja. Tämän ansiosta panokoneen sydämenä toimii moottori, joka on käyttöääneltään lähes äänetön. F-Machine Gigolo panokoneen työntösyvyyttä, työntökulmaa ja korkeutta voidaan säätää todella monipuolisesti. Panokoneen moottorin kierroksia voidaan säätää langattoman kaukosäätimen avulla! 

Vakiona Gigolo panokoneen mukana tulee musta dildo jolla pääset poistamaan pahimmat puutostilat. Kaikki Vac-U-Lock dildot ja tekopenikset sopivat liitettäviksi panokoneen mukana tulevaan adapteriin. Panokone on helppo asentaa käyttövalmiiksi koska mukana on kaikki asennukseen tarvittavat työkalut ja englanninkieliset kokoamisohjeet erinomaisesti kuvitettuina. Muistathan myös vesipohjaisen liukuvoiteen!

Tuotetiedot:

 • Tukijalkojen pituus n. 48 cm ja halkaisija n. 4 cm. Metallijalkojen päissä on luistonestot
 • Pakkauksen mukana tulevan Doc Johnson merkkisen, laadukkaan mustan dildon materiaali: PVC. Pituus n. 21 cm ja halkaisija 3.5-4 cm
 • Panokoneen moottori: 40 wattia 24 v
 • Moottori säätö: Erillinen, langaton kaukosäädin (toimii 27A, 12V paristolla, tuotteen mukana)
 • Moottorin kierrosten säätövara: 0-240 kierrosta/min
 • Työntösyvyyden säätö: 2,5 - 10 cm
 • Paino: n. 8 kg