Naisille

Doxy - Maailman Voimakkain Wand Vibra

159,00 €

Varastossa

Tässä on markkinoiden järisyttävin hieromalaite, jota tituleerataan maailman tehokkaimpana verkkovirtalaitteena.


Perinteinen, ammattilaistenkin käyttämä hieromalaite taipuu moneksi. Se sopii sekä intiimialueiden kiihottamiseen, että lihasten hierontaan. Doxy on ylpeästi euroopassa valmistettu vastine huipputuotteelle nimeltä Hitachi Magic Wand. Ja uskallamme sanoa, että Doxy on parempi!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Doxy hieromalaite on helppokäyttöinen ja se toimii verkkovirralla. Hieromalaitteen päässä oleva, joustava pää värisee moottorin voimasta erittäin monipuolisin vaihtoehdoin. Moottorissa on hiljaisia ja kovia värinöitä sekä hitaita ja nopeita, sykähteleviä toimintoja. Niitä säädetään helposti hieromalaitteen varressa olevien, kolmen painikkeen avulla. Doxy hieromalaitteen pitkän varren ansioista hieromalaite yltää paikkoihin, joihin muut eivät. Jo pienimmälläkin teholla saavutat voimakkaita reaktioita, saati sitten voimaikkaimmilla asetuksilla. Niitä suosittelemme vain astetta harjaantuneimmille käyttäjille.

Hieromalaitteen pää on kauttaaltaan kimmoisaa ja joustavaa silikonia. Se ei sisällä lateksia, joten tuote sopii myös kumiallergisille. Tämän tuotteen kanssa suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta.

Tuote on ihanteellinen myös kipeiden lihasten hieronnassa koko vartalolla. Doxy hieromalaite sopii naisille, miehille ja pariskunnille. Varmatoimintainen, kestävä ja taatusti tehokas Doxy hieromalaite on hankinta, jota et kadu!

Tuotetiedot:

Materiaali: Silikoni, alumiini/titaani, ABS

Tuotteen koko pituus: n. 35 cm Hieromalaitten pään pituus: n. 10 cm ja max. halkaisija n. 6 cm

Moottori: Useita värinävoimakkuuksia ja sykkiviä nopeuksia. Säädetään kolmen painikkeen avulla. Värähtelytaajuus: jopa 9,000/min Toimii: Verkkovirralla Verkkovirtajohdon pituus: n. 145 cm

Paino: 670 g

Roisketiivis

Ei sisällä lateksia

Liukuvoide: Vesipohjainen

Värit: Musta-hopea