Teipit & sidontaliinat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

12 tuotetta

Makuuhuoneen sidontaliinat ovat erinomainen sitomisväline aktiiviseksiä harrastaville pariskunnille

Sidontaliinat eivät meidän tapauksessamme tarkoita varsinaisesti mitään kuormansidontaa. Nämä ovat samaan puuhaan kuin käsiraudatkin, mutta liinat ja teipit ovat hellävaraisempia ja aika paljon monikäyttöisempiä. Liinoilla, teipeillä ja köysillä voit valita sitomiskohdan ja sitoa useammasta kohdasta kuin pelkästään ranteista tai nilkoista.

Sidontateipit ovat varta vasten seksikäyttöä varten tehty tuote, joka kiinnittyy vain itseensä. Se ei siis jätä liimajälkiä eivätkä revi ihokarvoja otettaessa pois iholta, joten voit huoletta pyöräytellä sitä useamman kierroksen sitomiskohdan ympärille. 

Suomalaisten sidontaharrastajien määrä on viime aikoina noussut hurjasti. Uskomme vahvasti, että se johtuu maailmalla suurta suosiota nauttineesta Fifty Shades of Grey -muoti-ilmiöstä! Sitomisharrastus mielletään perverssinä ja likaisena sekä makuuhuoneessa tiukasti neljän seinän sisällä pidettävänä salaisuutena. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Karkeasti sidontakoulukunnat voidaan jakaa kahteen ryhmään, japanilaiseen ja länsimaiseen. Japanilainen bondage -sidonta on eroottista, mutta hienovaraisemmalla tavalla. Länsimaisessa sidonnassa korostuu seksi japanilaista enemmän. Lisäksi länsimaisessa sidonnassa keskitytään erilaisiin solmuihin, joten se saattaa tuoda joillekin partiomeiningin mieleen.  Japanilainen sidonta on enemmän funktionaalista. Sidonnassa on usein vain yksi solmu, loput hoitaa köydestä aiheutuva kitka. Köysien ja sidontaliinojen sijaan itse sidottava henkilö on pääosassa. Liian innokas sitoja saattaa saada ihovaurioita tai muita pieniä nirhaumia, jotka voi välttää, kun eroottiseen harrastukseensa suhtautuu kylmähermoisesti ja maalaisjärjellä. 

Seksikkäissä sidontakuvissa nähdään usein miehiä ja naisia, joilla ei ole fyysisiä esteitä tai rajoitteita ja jotka ovat vartaloltaan hyvin sopusuhtaisia ja kiiltokuvamaisia. Sidottavat ovat yleensä kuvissa aika pieniäkin. Sekään ei todellakaan vastaa todellisuutta. Seksikäs kumppanin sidonta, joko länsimaisella tai japanilaisella tavalla, on sopiva harrastus jokaiselle. Ikään, vartalon muotoihin tai henkilön painoon katsomatta, 

Pidetään kuitenkin sitomisessa aikuinen maalaisjärki mukana, niin siten saadaan kaikkein suurin nautinto sidontaleikeistä irti!