Kaulapannat, suukapulat & renkaat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

15 tuotetta

Suukapuloiden ja -renkaiden käyttö

Suukapuloita käytetään yleensä sidontaseksissä ja BDSM-roolileikeissä, joissa niissäkin suukapulan käyttäjä on usein sidottuna. Suukapulaa pitävä osapuoli on alistuva partneri. Suukapuloita pidetään monista syistä: jotkut saavat suukapulasta seksuaalista mielihyvää joko alistuvassa tai dominoivassa roolissa. Kun suukapula yhdistetään muihin fyysisiin rajoitteisiin, esimerkiksi kahleisiin, suukapulan käyttäminen voi puhekyvyn rajoittumisen myötä lisätä avuttomuuden tunnetta BDSM-sessiossa, joka taas omalta osaltaan voi aiheuttaa seksuaalista kiihottumista. Toisille suukapulat yhdistyvät rankaisuun ja valtaan, ja siksi suukapulaa voidaan käyttää nöyryytysvälineenä.

Suukapuloita on erilaisia, mm. suun täyttäviä palloja sekä rengassuukapuloita (suurenkaita), jotka pakottavat suun auki mutta eivät tuki sitä, jättäen mahdollisuuden esimerkiksi oraaliseksille. 

 

Kaulapanta on osa roolileikkiä

Kaulapannan käyttö on usein osa BDSM-harrastusta, mutta toki niitä voidaan käyttää huomattavasti kevyemminkin ottein, ihan samoin kuten esimerkiksi käsirautoja. Kaulapannat soveltuvat hienosti roolileikkeihin, joissa toinen osapuoli haluaa olla alistuvampi ja kirjaimellisesti toisen vietävänä. Kaulapantaan voidaan yhdistää myös talutushihna, jolloin alistettava saa olonsa tuntumaan vielä enemmän isäntänsä lemmikiltä.