Kahleet & remmit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 21 yhteensä

Laaja valikoima bondage kahleita ja remmejä puolison dominointiin tai alistamiseen

Kahleet ja sidontaremmit ovat sitomisen seuraava askel, kun käsiraudat ja sidontaliinat ovat käyneet tutuiksi ja turhan laimeiksi. Kahleistamme löydät kattavat valikoimat erilaisia sidontatuotteita villeimpiinkin fantasioihisi. Kahleet ja sidontaremmit kategoria sisältää monipuolisen valikoiman kahleita ja sidontavälineitä niin kokeneille bondagen harrastajille, kuten myös vasta aiheeseen tutustuville pariskunnille.Kauttamme saat kaikkia bondagevälineet olitpa sitten domina tai alistuja.

Esimerkiksi sitomisvaljaat antavat mahdollisuuden erilaisten asentojen kokeilemiseen. Sitomisvaljaiden avulla voitte kokeilla asentoja, joihin muuten ette pystyisi. Sitomisvaljaat tukevat erilaisia asentoja, joissa olisi vaikea pysyä ilman niitä. Myös liikuntavammaisten henkilöiden on helppo läytää valjaiden avulla uusia ulottuvuuksia seksin ihanasta maailmasta.

Voit asettaa puolisosi esimerkiksi istumaan tuoliin jalat ilmassa ja kädet olkapäiden yli vedettyinä. Tässä asennossa hän voi ottaa tukea valjaiden tuesta ja jaksaa pysyä asennossa vaikka kuinka kauan ilman, että asento tuntuu epämiellyttävältä. Sitomisvälineet, eli kahleet ja remmit on valmistettu miellyttävästä materiaalista maksimaalisen nautinnon takaamiseksi. Sitomisvaljaat eivät vain tarjoa mahdollisuutta erilaisten asentojen kokeilemiseen, vaan ne ovat myös täydellinen seksiväline sidonta- ja dominointileikkeihin.

Yksi tyypillisimmistä haaveista pariskunnilla on saada piiskaa, tulla sidotuksi ja yleisesti komennelluksi. Nautinnon maksimoimiseksi edellämainitut kiihottavat toimenpiteet vaativat sitomista. Kun bondage seksifantasiaa lähdetään toteuttamaan, pitää muistaa turvallisuus, täysjärkisyys ja se, että käytössä on turvalliset ja tarkoitukseen suunnitellut sitomisvälineet. Täydelliseen seksinautintoon suunnitellut tuotteet löydät meiltä. Valikoimamme tuotteet ovat hyvin ja tarkkaan suunniteltuja turvallisia tuotteita uusia seksikokemuksia hakeville pariskunnille.