BDSM

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 101 yhteensä

BDSM

Rankaisu ja alistaminen kuuluvat sadomasokistiin seksuaalifetisseihin, joista käytetään yleiskäsitettä BDSM. BDSM kattaa esimerkiksi hallitun sitomisen, alistamisen, rankaisemisen sekä alistettuna olemisen. 

BDSM:ään voi kuulua monenlaista toimintaa. Usein alistuvalle, jollain tapaa sidotulle osapuolelle tuotetaan fyysistä kipua, joka eroaa väkivallasta siten, että se on harkiten toteutettua ja molempien osapuolten hyväksymää. Tyypillisiä kivun tuottamisen tapoja ovat piiskaus, kuuman steariinin ja nipistimien käyttö.

Kiinni sitomista voidaan harjoittaa monin eri välinein, kuten käsiraudoin, teipein, liinoin, köysin tai kahlein. Joskus alistuvaa osapuolta nöytyytetään myös henkisellä tasolla. Kuten kaikissa harrastuksissa, myös BDSM:ssä kukin harrastaa omalla tyylillään, eikä näin ollen kaikkien mieltymyksiin kuulu koko BDSM:n kirjo, vaan suurin osa keskittyy vain osaan siihen kuuluvista fetisseistä.

BDSM:ää ei missään olosuhteissa tule sekoittaa väkivaltaan tai väkivaltaiseen parisuhteeseen, jossa toteutettava fyysinen tai henkinen pahoinpitely ei ole molempien hyväksymää eikä toinen osapuoli halua olla tilanteesa osallisena. BDSM:ään kuuluu, että kaikki osalliset ovat vapaaehtoisesti mukana ja nauttivat siitä.