Penispumput

Automatic Pump Motorisoitu Penispumppu

89,00 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Säännöllisellä penispumpun käytöllä mahdollistat peniskoon suurenemisen. Kaikesta huolimatta se vilkastuttaa peniksen verenkiertoa, kiihottaa sinua ja saa toverisi seisomaan pontevammin kuin koskaan! 


Aseta penis silikonista valmistetun joustavan ja ilmatiiviin tiivisteen läpi sylinteriin ja paina M+ napista pumpun moottori päälle. Paina rauhallisesti VAIN yhden kerran ja seuraa maltilla peniksesi laajenista. Pumpussa on erittäin tehokas imu. Mikäli peniksen turpoaminen tuntuu miellyttävältä ja haluat enemmän värinää sekä imutehoa, jatka M+ napin painamista. Ilma saadaan poistettua Valve -napista. Huom! Ilma ei lähde samantien pois vaan pikkuhiljaa poistuen. Tämän vuoksi on tärkeää että painat M+ nappia rauhallisesti alussa. Läpinäkyvän, kovamuovisen sylinterin ansiosta peniksen kasvua on helppo seurata. 

HUOM! Puhdista pumppu sisäpuolelta nihkeällä liinalla. Puhdistus on helppoa myös erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Älä käytä juoksevaa vettä, sillä moottorin ilma-aukot ovat sylinterin pohjassa josta vesi voi päästä moottoriin! 

Moottorissa palaa siniset valot ladattaessa sekä pumppua käyttäessä. Valot kertovat myös akun lataustilanteen. Pumppu ladataan USB-kaapelin avulla. Kaapelin voi yhdistää USB-adapteriin tai vaikka tietokoneen USB-porttiin. Laite ei käynnisty ladattaessa. 

Tuotteessa oleva ohut tiiviste voidaan tarvittaessa vaihtaa paksumpaan. Tuotteen kanssa sopii yhteen Donitsi-tiiviste.

Tuotetiedot: 
- Penispumpun kokopituus: 31,5 cm
- Sylinterin pituus: 21 cm
- Sylinterin sisähalkaisija: 6,3 cm
- Sylinterin ympärysmitta: 21 cm
- Sylinterin suuaukon halkaisija (ulkoreunasta): 7,2 cm
- Tiivisteen suuaukon halkaisija (levossa): 1,8 cm
- Lataus: USB -kaapeli
- Akun kesto latauksen jälkeen: 3,5h
- Roisketiivis
- Väri: Kirkas-musta