Penispumput

Augment Pump Penispumppu

34,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Kuinka penispumppua käytetään?

Liitä mahdollinen irrallaan oleva letku sylinteriin ja aseta tiiviste sylinterin avonaiseen päähän. Tarvittaessa leikkaa tiivisteen sisäosa sopivan kokoiseksi. Ennen penispumpun käyttöä on hyvä tarkistaa turvaventtiilin sijainti sekä sen toiminta. Laita tiivisteen sisä- ja ulkoreunalle liukuvoidetta ja työnnä penis putkeen. Paina sylinteri tiukasti ihoa vasten ja purista pumppuosan palloa tai kahvaa varovasti. Pumppaamisen johdosta sylinteriin muodostuu alipaine joka saa veren virtaamaan peniksen suonistoon. Veren virtaus muodostaa erektion.
Pumppaa rauhallisesti alipainetta sylinteriin jatkuvasti huomioiden miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Jatka pumppaamista kunnes peniksesi on täydessä erektiossa. Pysähdy tunnustelemaan miltä sinusta tuntuu, tarkista ettei peniksen varressa ole verenpurkaumia ja ettei paine tunnu epämiellyttävältä. Jos kaikki on ok, voit lisätä painetta vielä vähän. Jos haluat käyttää penisrengasta, aseta se löysästi sylinterin kumitiivisteen ympärille, ennen penispumpun käyttöä. Kun erektio on saavutettu, liuta penisrengas sylinterin päältä peniksen tyveen ja kiristä se. Voit asettaa penisrenkaan peniksen juureen myös sylinterin poiston jälkeen. Älä käytä penispumppua 30 minuuttia pidempään. Voit vapauttaa alipaineen sylinterin sisästä missä tahansa pumppaamisen vaiheessa.

Älä käytä penispumppua 30 minuuttia pidempään. Voit vapauttaa alipaineen sylinterin sisästä missä tahansa pumppaamisen vaiheessa.

- Materiaali: ABS -muovi, silikoni
- Sylinterin pituus: 31 cm
- Sylinterin halkaisija: 6,9 cm
- Silikonikauluksen halkaisija 2,2 cm (lepotilassa)
- Silikonikaulus venytettynä: 6,5 cm
- Väri: Kirkas