Vibraattorit

Aneros Vice Anaali vibraattori

179,00 €

Ei varastossa

Loistava tuote miehille niinkuin naisillekin!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämän anaalikutkuttajan avulla voivat sekä miehet, että naiset saada supervoimakkaita orgasmeja. Aneros Vicen muotoilu on erittäin hyvin onnistunut, siinä on G-Pisteen tavoittavan muotoilun lisäksi vielä vibra, jolla saat kaiken irti nautinnostasi.

Rosterista valmistetun vibraattorin hiljaisesti työstävästä moottorista löytyy useita eri värinäohjelmia. Niitä on helppo säätää yhden napin kautta. Voit käyttää vibraattoria myös sellaisenaan kiihottamaan kehon erogeenisia alueita.

Vice stimuloi peräaukon ja peräsuolen luonnollisia liikkeitä. Siihen kun lisäksi supistelet ja rentoutat hallitusti lihaksiasi, niin vibraattorin värinällä saat siihen lisäksi ärsykkeitä, jotka ovat todella huikeita! Aneros Vice aktivoittaa verenkiertoa ja endorfiinien (mielihyvähormonien) eritystä. Tapin käyttö vahvistaa samalla lantionpohjalihaksia, jotka ovat oleelliset miehen erektion ja siemensyöksyn kontrolloimisessa. Naisilla lantionpohjalihasten hyvä kunto lisää yhdynnän aikaista mielihyvän tunnetta sekä naiselle, että hänen kumppanille.

Kuten muidenkin Aneros-sarjan tuotteiden kanssa, voidaan myös Aneros Vicen avulla saavuttaa orgasmi ilman käsiä aikaan saatuihin lihasten liikkeisiin. 

Sukupuolesta riippumatta, loistava tuote myös yhdynnän yhteydessä! Suosittelemme rohkeasti ottamaan seuraavan askeleen kohti suurempia nautinnon syövereitä. 

Tuotetiedot: 
- Materiaali: Silikoni (tappi), ruostumaton teräs (vibraattori) 
- Koko tuotteen pituus: n. 12 cm
- Tuotteen käyttöpituus: n. 10 cm 
- Tapin halkaisija min.-max.: 2,5-3,5 cm
- Tyven halkaisija: 1,7 cm
- Vibraattorin pituus: n. 10,5 
- Moottori: Useita eri värinäohjelmia, säädetään yhtä nappia painamalla 
- Toimii: 1 x AAA paristolla (sisältyy pakkaukseen) 
- Roisketiivis 
- Liukuvoide: Vesipohjainen 
- Väri: Musta