Peniksen kasvattajat

Andro Extender Peniksenkasvattaja

199,00 €

Varastossa

 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Andron toiminta pohjautuu staattiseen vetoon. Toimintaperiaate perustuu peniksen venyttämiseen laitteen kanssa siten, että venytystä tehtäessä keho reagoi kasvattamalla uusia soluja. Koska periaate perustuu kehon luonnolliseen toimintaan, ovat tulokset pysyviä ja turvallisia. 

Laitteen veto on pientä ja käyttäminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Andro Extender-vetolaitteen jatkuva veto toimii (voima vaihtelee hoitovaiheesta riippuen 600-1500 gr) peniksen pituussuunnassa, mikä venyttää lihassäikeitä ja saattaa stimuloida paisuvaisen lihassolujen kasvua.

Tutkimustuloksien perusteella on havaittu, että vetolaitteella penistä saadaan pidennettyä n. 1-3 cm ja ympärysmittaa lisättyä n. 1 cm. Edellä mainitut tulokset on mahdolllista saavuttaa oikealla 6-10 kk:n mittaisella vetohoidolla 97,5 %:ssa tapauksista. Andro Extender laitteella on onnistuttu suoristamaan käyristynyttä penistä. N. 6 kk.n hoitojaksolla on saatu käyrä penis suoristumaan n. 40%. 

Andro Extender -laitteella suoritettu hoito on todettu turvalliseksi, mutta kuitenkaan laajempia tutkimussarjoja ei ole tehty. Vetohoidon ei ole todettu haittaavan normaalia erektiota, orgasmin saamista tai virtsaamista. 

Edellytyksenä laitteen käyttämiselle on peniksen minimipituus erektiossa yli 10 cm pituus. Voit käyttää laitetta vaikkapa kävellessä, istuessa tai muiden arkipuuhien yhteydessä. Andro Extender-vetohoidolle ei ole este vaikka esinahkasi olisi poistettu. Taasen runsaalla esinahalla, voidaan veto laittaa esinahan päälle.

Andro Extender-laite täyttää EU:n laatukriteerit (CE-hyväksytty).

HUOM! Mikäli käytät laitetta lääkärin määräyksestä, noudata aina lääkärin antamia ohjeita.

KÄYTTÖOHJEET

 1. Mittaa siittimen pituus erektiossa. Vähennä saadusta tuloksesta 4 senttimetriä saadaksesi oma henkikökohtainen kokosi, eli se koko josta Andropenis hoito tulee aloittaa.

 2. Andropenis Original-laite on tehdaskoossaan 8 cm pitkä. Tämän vuoksi se tulee säätää aimmin laskettuun henkilökohtaiseen kokoon. Säätääksesi laitetta, irroita ylhäällä oleva ”korkki”.

 3. Lisää Andropenis laitteeseen niin monta tankoa, että laitteen pituus vastaa henkilökohtaista mittaustulostasi. Laitteen mukana tulee kahdeksan 2cm jatkopalaa, kahdeksan 0,5cm jatkopalaa sekä kaksi 0,3 cm jatkopalaa. Ne on kierretty toisiinsa kahdeksi pitkäksi tangoksi ja saat ne erilleen avaamalla kierteen.

 4. Lisää silikoninen panta Andropenis-laitteen ”korkissa” oleviin kahteen ylimpään reikään. Halutessasi voit laittaa myös Andro-top pehmusteen, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

 5. Kun vetolaite laitetaan paikoilleen, vedetään esinahka terskan taakse. Siitintä vedetään ulos- ja ylöspäin ja laitteen tyvi pujotetaan siittimen tyveen ja pehmustettu silikonilenkki kiristetään terskan taakse uurteeseen. Kiristys ei saa olla liian tiukka, muttei myöskään liian löysä, koska laite tällöin irtoaa. HUOM! Penikseen tulee olla veltto kun asetat laitteen paikalleen.

 6. Laite on hyvä löysätä etenkin hoitojakson alkuaikoina vähäksi aikaa joka toinen tunti ja samalla hieroa siitintä. Laite tulee poistaa virtsaamisen ajaksi.

 7. Käytön jälkeen laite tulee pestä miedolla neutraalilla saippualiuoksella vähintään neljän päivän välein. Alusvaatteiden ja päällyshousujen tulisi olla löysät.

Älä käytä laitetta, jos:

Andropenis-laitetta ei tule käyttää nukkuessa; raskaassa fyysisessä rasituksessa kuten urheillessa; jos käytät voimakkaita kipulääkkeitä, rauhoittavia lääkkeitä, huumausaineita tai alkoholia; jos genitaalialueella on haavaumia, sukupuolitauti tai ihottumaa; jos lihasvoimasi käsissäsi on heikentynyt tai sinulla on muuten hankaluuksia käsitellä laitetta turvallisesti.

Käytön aikana ilmeneviä sivuoireita, ja miten niitä tulisi hoitaa:

Jos siittimen kärjessä tuntuu pistelyä tai sen väri menee sinertäväksi, tulee laite löysätä ja siitintä hieroa kevyesti.

Jos siittimen tyvessä tuntuu jomotusta, aseta laitteen alle pehmustetta, esim. puuvillaa tai harsotaitos. Laitteen käytön aikana saattaa tulla erektio, mutta se ei haittaa eikä laitetta tarvitse löysätä.

Kahden tunnin vedon jälkeen saattaa tuntua lievää epämukavaa tunnetta siittimessä. Laite voidaan löysätä ja siitintä hieroa parin minuutin ajan. Laite voidaan kiinnittää jälleen uudelleen paikoilleen.

On tavallista, että muutaman päivän aikana siittimessä tuntuu epämiellyttävää tunnetta ja vedon kohdalla terskan tyvessä voi olla vaalea rengas. Nämä ilmiöt eivät ole vaarallisia ja vetoa voidaan edelleen jatkaa. Jos terskaan ilmestyy valkoisia alueita, jotka eivät lähde hieromalla pois, hakeudu lääkärin hoitoon. Tällöin kyseessä voi olla sieni-infektio. Sieni-infektiota voi ehkäistä huolehtimalla tarkasti henkilökohtaiseta hygieniastaan.

Jos genitaalialueellesi kehittyy haavauma laitteen käytön seurauksena, lopeta laitteen käyttö neljäksi päiväksi ja hiero haavaumaan perusvoidetta. Jos haavauma ei katoa, ota yhteys lääkäriin.

Jos laite on kiinnitetty liian tiukalle siittimen ympärille, voi siittimen kärkeen tulla turvotusta. Laite tulee tällöin löysätä ja siitintä kevyesti hieroa.

HUOM! Tietyt lääkkeet ja hoidot saattavat heikentää Andropenis-laitteesta saatavia hyötyjä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi hiustenkasvua kiihdyttävät hoidot, masennuslääkkeet, unilääkkeet sekä rauhoittavat lääkkeet.

Jos sinulla on vaikeuksia saada erektio, älä aloita laitteen käyttöä ennen lääkärinkonsultaatiota.

Älä käytä laitetta yhdessä puuduttavien rasvojen tai salvojen kanssa ( lidocaine, xylocaine).

HOIDON ETENEMINEN

Vedon suuruutta lisätään vaiheittain. Hoidon nopeuttaminen ei johda hyvään lopputulokseen. Ensimmäisen kuukauden aikana vedon suuruus on 600 gr, toisen kuukauden aikana 800 gr, kolmannen kuukauden aikana 1000 gr. Neljännen ja kuudennen kuukauden välillä vedon määrä on 1200 – 1500 gr.

Jos siittimen pituusmitta erektiossa on esim. 15,0 cm, lasketaan vetolaitteen aloituspituus seuraavasti: 15.0 cm – 4 cm= 11.0 cm. Valitaan laitteeksi normaali (regular) AndroPenis, jonka pituus on 8 cm ja liitetään tähän 2+1 cm välikappaleet.

Ensimmäinen kuukausi

Päivinä 1–5  pidetään 11 cm vetoa 3 tuntia vuorokaudessa. 

Päivinä 6–10 vetolaitteeseen laitetaan 0.5 cm lisää ja vetoaika pidennetään 6 tuntiin vuorokaudessa. 

Päivinä 11–15 vetolaitteeseen laitetaan jälleen 0.5 cm lisää ja vetoa pidetään 9 tuntia vuorokaudessa. 

Sen jälkeen lisätään 0.5 cm lisää, vetoaika on 9 tuntia vrk:ssa 7 seuraavaa päivää. 
Lisätään jälleen 0.5 cm, vetoaika on 8 tuntia vrk:ssa 7 seuraavaa päivää.

Voit korvata pienet välikappaleet yhtenäisellä pidemmällä välikappaleella. Kun vetoaika on näin pitkä (9 tuntia), olisi hyvä välillä poistaa veto ja hieroa kevyesti siitintä pituussuunnassa.

Toinen kuukausi

Toisen kuukauden aikana lisätään viikon välein 0.5 cm ja vetoa pidetään edelleen yhteensä 9 tuntia vuorokaudessa. 

Toisen kuukauden viimeisen viikon aikana korvataan jälleen pienet välikappaleet yhtenäisellä isolla kappaleella. Kahden kuukauden kuluttua vedon aloittamisesta vetopituus on yhtä suuri kuin alkuperäisen erektiossa olevan siittimen pituusmitta. 

Kolmannesta kuukaudesta eteenpäin:

Lisää 0,5 cm pala aina kymmenen päivän välein. Laitetta voidaan käyttää maksimissaan 9 tuntia päivässä.

Viidennestä kuukaudesta eteenpäin:

Vetohoitoa jatketaan vähintään 6 kuukautta ja enintään 10 kuukautta. 

Lisää 0,5 cm pala aina viidentoista päivän välein. Laitetta voidaan käyttää maksimissaan 9 tuntia päivässä ja hoitojakso tulee lopettaa 10 kuukauden käytön jälkeen. Uusi vetohoito voidaan aloittaa aikaisintaan vuoden kuluttua edellisen päättymisestä.

Millaisia tuloksia on mahdollista saada?

AndroPenis-laitteen regular-koolla (normaali) voidaan siitintä venyttää maksimissaan  19 senttimetriin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos velton siittimen pituusmitta on alle 16 cm, vetolaite toimii. Esimerkki: Jos velton siittimen pituus on 16 cm, voidaan laitteella venyttää sitä aina 19 cm:iin saakka.

Laitteen aikaansaamat tulokset ovat nähtävissä aikaisintaan 1,5 kuukauden kuluttua hoitojakson aloittamista.

Vinkkejä suomalaisilta asiakkailta:

1. Jos siittimen pituus erektiossa on 10–11 cm välillä, toimii Mini-AndroPenis-laite paremmin.
2. Toisinaan pehmustettu silikonilenkki ei pysy terskan takana. Poista tällöin Andro-Top pehmuste silikonilenkin ympäriltä. Se ei ole välttämätön.
3. Silikonilenkki saattaa pesujen seurauksena (huom. mieto neutraali saippualiuos) karhiintua ja hangata pinnallisen haavan terskan taakse. Vaihda tällöin uusi silikonilenkki ja pidä vedossa 3-4 päivän tauko.
4. Osa asiakkaista pitää vetolaitetta ylöspäin, osa alaspäin. Suositeltavaa on vaihdella laitteen suuntaa ajoittain.
5. Suomalaiset asiakkaat ovat enimmäkseen olleet tyytyväisiä hoitotulokseen.
6. Vetohoito voidaan tehdä uudelleen, mutta aikaisintaan vuoden kuluttua edellisen hoitojakson loppumisesta.
7. Jos terska lipeää kiinnittäessä silikonilenkin alta, niin hieman erektiota penikseen. Suuremman terskan takaa se ei lipeä. 
8. Jos kädet vähänkin hikoilevat tai lenkkiin menee kosteutta, alkaa se lipsumaan ja irtautumaan. Sen saa korjattua pesemällä saippualiuoksella, jolloin lenkki pysyy taas hyvin kiinni.
9.  Vetohoidosta ylipäätään ollaan sitä mieltä, että vetoa kannattaisi tehdä vain joka toinen päivä, jolloin säästytään vammoilta ja peniksen paisuvaiskudokselle jää aikaa palautua ja kasvaa. Tällöin vältytään lihaksen ylikuntoon menolta.